FeederX Super Scobar este o nada completa cu un continut foarte ridicat de parmezan, recomandata pentru pescuitul la scobar, mreana si moronas pe raurile cu debit mare si mediu. Realizata in colaborare cu unul din cei mai mari producatori de nada la nivel mondial, Super Scobar este o nada grea, special conceputa pentru pescuitul pe raurile cu debit mare si mediu. La baza realizarii acestei nade stau ingrediente de ce cea mai buna calitate, particule grele si un mare continut pe parmezan de cea mai buna calitate drept pentru care ne-am permis sa o numim Super Scobar. De la primul contact cu acesta nada o sa va dati sema de sensul expresiei: “raport pret calitate”. Datorita faptului ca este o nada completa, nu recomandam aditivarea acestei nade, pot fi adaugati cu succes viermi opariti ori vii atunci cand vizam scobarul si moronasul dar mai putem adauga si porumb dulce atunci cand vizam si mreana. Pentru ca mecanica si umezirea unei nade pentru pescuitul pe rau la scobar este vitala, o sa va descriem modul de preparare a acestei nade pentru o eficienta maxima.
Mod de preparare:
Pentru o umezire corecta este nevoie de aprox. 300- 400ml de apa si doua umeziri la interval de 20 minute. Prima umezire se realizeaza prin adaugarea trepata a 250 ml de apa amestecand continu si energic umand o sitare a nadei iar dupa 20 de minute se pot aduga treptat si restul de 100-150ml de apa. Desi dupa prima umezire, folosind cei 250ml de apa, nada pare umezita, dupa aprox 20 minute o sa va dati seama ca mare parte din apa a fost absorbita de particulele mari.
Atentie !!! In cazul in care nada se usuca din cauza vantului sau a caldurii, eficienta acesteia o sa tinda spre zero. Asigurati-va ca nada este umezita bine pe toata durata partidei iar daca acesta se usuca usor se poate reumezi cu ajutorul unui pulverizator de apa.
Foarte important este ca, atat dupa prima cat si dupa a doua umezire sa sitati nada pentru o umezire cat mai uniforma.
Mod de ambalare: 900gr
0765.393.444 – Comenzi telefonice0741.016.105 – Comenzi telefonice
Luni-Duminica, 10:00-22:00
Review-uri